Samenwerken met Mostly Abroad

Een zakelijke vraag? Wil u samenwerken met Mostly Abroad? Mostly Abroad’s lezers zijn voornamelijk gevestigd in Nederland en België. Omwille van de tweetalige blog, heb ik een publiek dat wereldwijd zit. Alsook het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Het zijn stuk voor stuk personen die geïnteresseerd zijn in actieve avonturen en culturele onderdompelingen. De meeste lezers zijn vrouwen (76,5%) en de leeftijd schommelt tussen de 25 en 34 jaar. Mijn populairste onderwerpen zijn onder andere solo reizen, leuke activiteiten nabij het stadscentrum en mini-reisgidsen. Mostly Abroad heeft ongeveer 6000 sociale media volgers.

Ik zou heel erg graag met u willen samenwerken en uw product of een bestemming in de schijnwerpers zetten bij mijn loyale volgers/lezers. Niettemin ben ik verplicht om te vermelden dat ik met uw bedrijf ga samenwerken, aangezien mijn lezers dit verwachten en ik het graag eerlijk willen houden.

Manieren waarop Mostly Abroad wil samenwerken:
– Een campagne op maat
– Een productreview
– Een persreis
– Een advertorial
– Een winactie

Wil je meer weten? Mail me dan op marketing@mostlyabroad.com of verzend uw bericht met behulp van het contactformulier hieronder en ik reageer zo snel mogelijk. Bedankt voor uw interesse!