• Menu
  • Menu

OVER SANNE

 

Wie is Sanne Grieten?

Sanne Grieten is 21 jaar en is geboren in de studentenstad van België: Leuven. In het verlangen om in een leuke stad op te groeien, moest ze genoegen nemen met een klein dorpje dicht tegen de grote steden Leuven, Mechelen én hoofdstad Brussel. Een klein dorpje was dus niet waarin ze groot wou worden, maar toch hield ze van de gezelligheid en de wijsheid dat het dorp haar heeft bijgebracht. Deze wijsheid is namelijk dat ze voorbestemd is om grotere dingen te doen, maar wel met de herinnering dat klein ook gezellig kan zijn.

Eerst begon ze dicht, in eigen land. Waar de kust nieuwe perspectieven opende. Wanneer de kust haar plek werd, wou ze nieuwe horizonten verkennen: Frankrijk, Nederland en Duitsland. De buurlanden van België werden nieuwe plaatsen en gaven haar nieuwe dromen. Italië, Portugal, Spanje en Oostenrijk, leerden Sanne dat Europa mooier kon zijn dan die verre bestemmingen. Toen deze bestemmingen te dicht bij deur werden wou ze verder, groter en dieper in het reizen gaan.

Zoveel jaren later, heeft ze een blog opgestart: Mostly Abroad. Om haar dromen, wensen én opmerkingen in te noteren.

Waarom bestaat Mostly Abroad?

Mostly Abroad werd na een tijdje een voltijdse reisblog. Hier vinden lezers geweldige tips en tricks, reviews, de reizen en de nieuwste trends op reisvlak.