Wie is Sanne Grieten?

Sanne Grieten is 21 jaar en is geboren in de studentenstad van België: Leuven. In het verlangen om in een leuke stad op te groeien, moest ze genoegen nemen met een klein dorpje dicht tegen de grote steden Leuven, Mechelen én hoofdstad Brussel. Een klein dorpje was dus niet waarin ze groot wou worden. Maar het was dankzij dit dorpje dat ze een immens groot wanderlust heeft gekregen.

Eerst begon ze dicht, in eigen land. Waar de kust nieuwe perspectieven opende. Wanneer de kust haar plek werd, wou ze nieuwe horizonten verkennen: Frankrijk, Nederland en Duitsland. De buurlanden van België werden nieuwe plaatsen en gaven haar nieuwe dromen. Italië, Portugal, Spanje en Oostenrijk, leerden Sanne dat Europa echt wel een pareltje is. Toen deze bestemmingen te dicht bij deur werden wou ze verder, groter en dieper in het reizen gaan.

Zoveel jaren later, heeft ze een blog opgestart: Mostly Abroad. Om haar dromen, wensen én opmerkingen in te noteren.

Over het algemeen is Mostly Abroad geen gewone reisblog, het is meer dan het delen van tips & tricks, het publiceren van reisgidsen en het schrijven van rapporten over mijn reizen. Het is een community voor diegenen die bereid zijn hun reisdromen na te jagen.

Lees hier hoe hard het reizen me bevalt: